Urari de la multi ani haioase

URARI LA MULTI ANI , URARI LA MULTI ANI HAIOASE , MESAJE LA MULTI ANI HAIOASE
De ziua ta as vrea sa-ti pot indeplini dorinta ta ceea mare… Dar din pacate nu pot opri timpul… La multi ani!

Dumnezeu a creat soarele cald si luminos, a creat luna romantica, marea adanca si apoi te-a creat pe tine si a inteles ca a atins perfectiunea… La multi ani!

Dimineata cand te trezesti, de BMW sa te lovesti, intr-o vila cu piscine, fericit tu sa traiesti, o nevasta top model sa-ti dea un baietel, si tot ce iti doresti tu sa indeplinesti, nimic nu ar fi frumos fara un La multi ani si sa fii sanatos!

La multi ani cu fericire, sa pui mana pe iubire si cu curul pe bani, sanatate La multi ani!!

Nu am bani ca sa te sun, am doar centi de-ajuns sa-ti spun: tot ce-i bun sa-ti fie tie, La multi ani si fericire, sanatate, noroc, in bani sa ne ingropi!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!

In aceasta zi minunata, banii sa fie la ordinea zilei, bautura sa curga in rauri, lautarii sa-ti cante, mii de fete sa te sarute, sanatate si fericire, La multi ani si multa iubire!!

La multi ani, prietene. Sper ca vei fi prietenul meu pentru totdeauna deoarece am nevoi de tine pentru totdeauna.

La multi ani, batrane. Vreau sa-ti urez La multi ani si sa-ti spun ca nu esti singur. Daca ai nevoie de cineva, voi fi mereu langa tine.

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nastere. La Multi Ani!

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poat-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top