LEGENDELE  PALATULUI PRINTUL JUMONG VIDEO ONLINE SUBTITRAT

Jumong (coreeană: 주몽, hanja: 朱 蒙) este o drama istorica care sa difuzat pe reţeaua de Coreea de Sud de televiziune MBC ca o aniversare a 45 Special Drama. Stabilită iniţial pentru a fi de 60, CSM a decis să-l extindă la 81 episoade din cauza popularitatii sale. Acesta descrie viaţa de Jumong Taewang, (fondator al regatului de Goguryeo). Deoarece puţine detalii se găsesc în evidenţele istorice pe Jumong, licenţă mult artistic este luată. O mare parte dintre miturile din jurul Jumong originale au fost înlocuite cu mult mai jos pentru a-poveşti-pământ, cum ar fi cea privind naşterea sa. Este, de asemenea, considerată o mare parte din "val coreean." (Hallyu)

REZUMAT:
Gojoseon a scăzut la Imperiul Han din China. Tot ceea ce este lăsat sunt separate oraşelor-state care nu au nici o alegere, ci pentru a potoli setea Imperiului Han. În serie, Han sunt descrişi ca crude, luând prizonier refugiaţilor şi demonstrarea lor arme noi, de fier pe ele.

AEE Mosu, un soldat legendar, isi uneste fortele cu Geumwa, prinţul moştenitor al Buyeo, în scopul de a contracara sălbăticie Han, crearea Damulgun, (Damul armata) o trupa de soldati care apără refugees Gojoseon. AEE Mosu este rănit, după o încăierare împotriva soldaţilor Han, şi pluteşte un râu în jos, pe jumătate în viaţă. Printesa din seminţia Haebaek (Lady Yuhwa) găseşte el şi asistente medicale-l înapoi la sănătate. Cu toate acestea, Han sunt în căutarea pentru Hae Mosu, şi descoperind că bărbatul a fost printesa arata ca protector (şi a fost) Hae Mosu, ei raze tribul la sol. AEE Mosu scapă doar în timp şi călătoreşte până când întâlneşte o rulotă din seminţia lui Gyeh-Ru. Comerciantul cap, care este, de asemenea, conducătorul de trib Gyeh-Ru, oferă Hae Mosu un loc de muncă în cadrul caravanei, nu ştie cine este omul. Domnitor, Yeon Ta-Bal, spune Hae Mosu să i se alăture în cortul lui, si le introduc reciproc şi a cotei de o conversaţie. Stiri din seminţia Haebaek apare în mijlocul conversaţiei, şi văzând privirea şocat pe faţa lui oaspetele său, Yeon Ta-Bal începe să suspecteze că oaspetele său este Hae Mosu el însuşi. În ziua următoare, caravana călătoreşte, dar se opreşte când aud că soţia lui Yeon a intrat în forţei de muncă. Ei au stabilit tabăra şi Deci, Seo-Nu se naşte şi protejat, ca Hae Mosu apără caravana comerciale împotriva o bandă de hoţi, consolidarea presupunerea lui Yeon. caravana Yeon are drepturile de comercializare cu dinastia Han în sine, aşa Yeon ştie de evacuare Hae Mosu lui, şi de mare recompensă pentru capturarea lui. În acest moment, el este pe deplin convins că oaspetele său este Hae Mosu. Yeon decide să nu transforma Hae Mo-su în, pentru că el a protejat rulota lui şi fiica lui de la rău.

AEE se întoarce la Mosu Geumwa, şi îşi reiau incaierari. Printesa de Haebaek iubeşte Hae Mosu, si el simte la fel despre ea. Astfel, el propune la ei, şi ei trăiesc împreună. Cu toate acestea, ca progresul Damulgun în obiectivul lor de a elibera tuturor refugiaţilor, Han ascunde soldaţii lor ca refugiaţi false, pe care încercarea de Damulgun de salvare. Ambuscadă de refugiaţi şi fals "cavalerie ironclad," Damulgun cu el sunt ucişi, iar el este capturat. AEE Mosu este ulterior torturat şi orbit de Han.

Geumwa eliberează Hae Mosu, care, deşi orb, este capabil să călăresc un cal. Datorită însă orbirea lui, el şi Geumwa sa separat în timp ce fugeau de forţele Han în urmărirea. Geumwa crede că în cele din urmă eşuează în sarcina sa de a salva Hae Mosu, care Geumwa vede, prins la un castel, împuşcat cu săgeţi şi, probabil, care se încadrează mort în râu.

Printesa Haebaek a copilului Hae lui Mosu. Ea se duce la prinţul moştenitor al Buyeo după care poartă fiul ei, Jumong. El devine un prinţ de Buyeo (după întronizarea prinţul moştenitor), şi ea o concubina Royal pe noua împăratului insistenţa.

Seria clipeşte apoi douăzeci ani în viitor, în cazul în care majoritatea Povestea are loc. Având crescut fiind umbrită de Geumwa doi fii ai lui Daeso şi Youngpo, Jumong a crescut într-un prinţ slab şi laş, cu un talent la afemeiat. Yuhwa decide că ea a avut destule, şi aranjează pentru Jumong pentru a începe pregătirea în sabia şi artele marţiale. Omul care trenurile Jumong este jailor şef de-o închisoare subterană, şi Jumong începe tren acolo. În termen de câteva episoade toate acestea, Jumong cauzează probleme majore. În primul rând el womanizes o preoteasă regal, cauzând-o să fie dat afară din palat. După aceea, el începe accidental un incendiu în atelierul de fierar Buyeo, expunând existenţa sa de a naţiunii Han precaut şi aduce dezonoare majore Buyeo. În urma acestor două evenimente, el este deposedat de titlul său ca un prinţ şi este expulzat din palat. expulzarea lui face prea puţin pentru înverşunat, rivalitatea dintre el şi cei doi fraţi, care trimit asasini la coadă şi să îl omoare.

În timp ce întrebam în jurul Buyeo cu unde să meargă, el se confruntă cu trei tilhari comun numit Oi, Mari şi Hyobbo, care lipsă de respect şi l-au bătut până la inceput, dar decide să slujească şi să-l trateze ca un frate mai mare, odată ce invata adevarata sa identitate. De asemenea, el conduce într-un an de acum douăzeci şi una veche Deci, Seo-Nu, fiica Yeon Ta-Bal lui, şi stabileşte o relaţie cu clanul de tranzacţionare Gyeh-Ru.

Jumong întâlneşte, de asemenea, un barbat misterios vechi în închisoare care le-a folosit pentru a instrui în, care îi spune că el a folosit pentru a fi parte din Damulgun. Deşi Jumong nu ştie acest lucru, de omul cel vechi este de fapt Hae Mosu, tatăl său. După ce a scăpat restrictiv închisoare împreună, după încercarea Daeso şi Youngpo să le asasineze, Hae Mosu trenuri Jumong pentru a deveni un luptător chiar mai bine, precum şi un arcaş, şi o puternică legătură master-student creşte între ele. AEE Mosu este asasinat de Daeso şi Youngpo Jumong în timp ce este departe însă, şi Jumong nu realizează identitatea bătrînului adevărat până în bine după aceea, pe care el jură să finalizeze lucrările, că tatăl său nu ar putea. Văzând că Jumong a devenit în cele din urmă succesor demn pentru Hae Mosu că a avut mereu imaginat, Geumwa permite Jumong pentru a reveni la palat.

În timpul luând temporar Daeso asupra puterii de la Geumwa, Jumong este condus de a se căsători la Ye de soia, o fiica care înainte l-au supravieţuit dintr-un prejudiciu dură într-un război. Între timp, rivalitate intensă izbucneşte între Daeso şi Youngpo, care sunt atât vieing pentru a deveni prinţul moştenitor. Youngpo face brashly un atentat la viata lui Daeso, dar salvează Jumong Daeso şi câştigă încrederea. Jumong foloseşte această împotriva Daeso, şi cu ajutorul de cei trei locotenenti, commandeers un grup de refugiaţi care au fost să fie trimise ca sclavi la naţiunea Han, şi stabileşte decontare propriu în munţi. Numele Jumong această nouă aşezare Damulgun, este simbolic de trezire. In urmatorii trei ani, Damulgun noi (condus de Jumong) şi-Gyeh ru (condus de Deci, Seo-nr) să coopereze pentru a uni localităţile din apropiere sub un singur banner. Prin multe lupte cu Daeso, Youngpo, Buyeo şi naţiunea Han, regatul Goguryeo este în sfârşit stabilită. Jumong devine rege al naţiunii primul; Deci, Seo-nr regina sale. Jumong normele Goguryeo de peste 15 ani. În cele din urmă Yuri, fiul Jumong lui, şi apoi Voi soia, care ambii au fost presupus mort reveni la Jumong şi în curând Yuri devine prinţul moştenitor al Goguryeo.Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 81 VIDEO (ultimul episod)
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 80 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 79 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 78 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 77 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 76 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 75 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 74 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 73 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 72 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 71 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 70 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Epsiodul 69 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 68 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 67 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 66 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 65 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 64 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 63 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 62 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 61 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 60 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 59 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 58 VIDEO
Legendele palatului Printul jumong - Episodul 57 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 56 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 55 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 54 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 53 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 52 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 51 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 50 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 49 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 48 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 47 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 46 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 45 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 44 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 43 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 42 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 41 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 40 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 39 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 38 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 37 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 36 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 35 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 34 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 33 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 32 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Epsiodul 31 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Epsiodul 30 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 29 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 28 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 27 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Epsiodul 26 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Epsiodul 25 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 24 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 23 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 22 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Epsidoul 21 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 20 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 19 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 18 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 17 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 16 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 15 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 14 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 13 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 12 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 11 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 10 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 9 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 8 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 7 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 6 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 5 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 4 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 3 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 2 VIDEO
Legendele palatului Printul Jumong - Episodul 1 VIDEO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top