La un pas de fericire Serial ONLINE

Din 8 februarie, in fiecare zi luni pana vineri, ora 15.15, Kanal D va prezinta “La un pas de fericire”, un nou serial turcesc.

“La un pas de fericire” este povestea impresionanta a unei mame care, desi isi creste singura fata, ea face totul pentru ca visul fiicei de a fi o mare actrita, sa devina realitate. Povestea impresioneaza prin relatia extraordinara dintre mama si fiica, prin respectul si sinceritatea impartasite, prin optimismul si veselia de care dau dovada in grele momente ale vietii.

Serialul debuteaza cu povestea lui Ipek (interpretata de Ozge Ozpirinçci), o fata de 17 ani care locuieste cu mama ei, Melek (rol interpretat de Humeyra), in provincia Balikesir, Turcia. Ipek a crescut cu mama ei, dupa ce tatal a raposat cand ea avea numai trei ani. Mama ei a fost nevoita sa renunte la toate visele ei pentru ca Ipek sa nu duca lipsa de nimic.

Croitoreasa in Balikesir, Melek agoniseste cu greu banii castigati dorindu-si ca fiica ei sa poata urma Facultatea de Asistenta Medicala. Dorinta aceasta este mai mult a mamei decat a fiicei, iar pentru comunitatea in care traiesc nu este nimic neobisnuit in faptul ca parintii hotarasc in locul copiilor lor.
Ipek, la fel ca multi adolescenti din Balikesir, nu iese din cuvantul mamei si este foarte atasata de aceasta, astfel ca tot ce face, mama ei stie. Ipek isi doreste sa devina o mare actrita dar mama ei nici nu vrea sa auda de acest lucru.

Cu toate ca Ipek isi idolatrizeaza mama, ea nu renunta la visul ei si, cu ajutorul unei prietene, fuge in Istanbul si sustine examenul de admitere la Facultatea de Teatru. Aici se imprieteneste cu Ozgur (interpretata de Selin Sekerci) si Esin (interpretata de Rojda Demirer), doua adolescente care mai tarziu ii vor fi ca niste surori. Cu farmecul pe care il are, Ipek ii va cuceri pe Baris (interpretat de Alper Saldiran), student la Teatru, si pe profesorul Erkan (interpretat de Serkan Altunorak) care vor avea roluri-cheie in viata tinerei.

Intoarsa in Balikesir, Ipek primeste invitatia de a interpreta un rol de teatru pe scena teatrului local dar mama ei nici nu vrea sa auda ca fiica ei sa apara pe scena. Acolo insa, Melek este coplesita de talentul fetitei ei si visul lui Ipek devine si visul mamei. Mama va fi cea mai mare sustinatoare a fiicei ei pleaca impreuna la Istanbul ca Ipek sa urmeze cursurile Facultatii de Teatru.

Sursa: kanald.ro
La un pas de fericire Episodul 40
La un pas de fericire Episodul 39
La un pas de fericire Episodul 38
La un pas de fericire Episodul 37
La un pas de fericire Episodul 36
La un pas de fericire Episodul 35
La un pas de fericire Episodul 34
La un pas de fericire Episodul 33
La un pas de fericire Episodul 32
La un pas de fericire Episodul 31
La un pas de fericire Episodul 30
La un pas de fericire Episodul 29
La un pas de fericire Episodul 28
La un pas de fericire Episodul 27
La un pas de fericire Episodul 26
La un pas de fericire Episodul 25
La un pas de fericire Episodul 24
La un pas de fericire Episodul 23
La un pas de fericire Episodul 22
La un pas de fericire Episodul 21
La un pas de fericire Episodul 20
La un pas de fericire Episodul 19
La un pas de fericire Episodul 18
La un pas de fericire Episodul 17
La un pas de fericire Episodul 16
La un pas de fericire Episodul 15
La un pas de fericire Episodul 14
La un pas de fericire Episodul 13
La un pas de fericire Episodul 12
La un pas de fericire Episodul 11
La un pas de fericire Episodul 10
La un pas de fericire Episodul 9
La un pas de fericire Episodul 8
La un pas de fericire Episodul 7
La un pas de fericire Episodul 6
La un pas de fericire Episodul 5
La un pas de fericire Episodul 4
La un pas de fericire Episodul 3
La un pas de fericire Episodul 2
La un pas de fericire Episodul 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top